Суцільноскляні маятникові двері

Маятникові суцільноскляні двері - це двері, які відкриваються в обидві сторони, встановлюються без дверної коробки (як в окремий дверний отвір, так і у складі суцільноскляної конструкції). Кріпляться маятникові двері у двох точках - в підлогу і стелю, а на скляному полотні кріпляться верхня і нижня петлі. У верхній частині вони мають осьове кріплення (кріплення в отвір), в нижній кріпляться (ставляться) на вмонтований в підлогу (на 55-75 мм) дверний доводчик, який або повертає двері в закрите положення, або фіксує їх у відкритому положенні (функція hold open ) під кутом 90 або 105 градусів, крім того, оберігає пальці людей від затискання і забезпечує м’яке закривання дверей. Якщо самостійне (м’яке) закривання скляних дверей не потрібне, замість доводчика встановлюється спеціальний підшипник. Додатково скляні двері можуть комплектуватися електромагнітними замками, що забезпечують функціонування системи контролю доступу.

Важливою особливістю маятникових дверей є можливість їх виконання з прямолінійного так і гнутого скла. Маятникові суцільноскляні двері встановлюються як в житлових так і в офісних приміщеннях. У житлових приміщеннях маятникові двері служать як міжкімнатні двері. У нежитлових приміщеннях служать як внутрішні і вхідні двері в будівлю, офіс, магазин, бутік, ресторан, кафе. У випадку встановлення маятникових скляних дверей, як вхідних з вулиці, для захисту нижньої частини скла від вуличного сміття і ударів часто використовують спеціальний відбійний профіль, також по периметру проєму розміщують щіткове ущільнення, що перешкоджає проникненню холодного повітря. Цей тип дверей ідеально підходить для місць з підвищеним потоком людей.

При проектуванні і розробленні дизайну маятникових суцільноскляних дверей, ми дотримуємось вимог безпеки, зручності, прозорості, індивідуальності, використовуємо високоякісну фурнітуру провідних виробників.

Для забезпечення вимог індивідуальності за допомогою різних технологій проводимо нанесення малюнків, написів, логотипів фірм. Виконуємо маятникові двері з гартованого скла в такій кольоровій гамі:

  • прозоре
  • бронза
  • графіт
  • матове

Обробка скла: лазерне гравіювання, нанесення малюнка методом піскоструйної обробки, матування, обклеювання плівками.

Товщини скла: 8-12 мм або триплекс

Розміри дверей: максимальні розміри дверей складають1400 х 2800 мм.

Фурнітура:

  • Al - анодований алюміній;
  • PSS - полірована нержавіюча сталь;
  • TP - титанове напилення (під золото);

Розрахунок вартості суцільноскляної конструкції залежить від багатьох чинників, тому немає доцільності представляти ціну за 1 м2 виробу. На ціну впливають такі основні фактори: форма конструкції, марка і товщина скла, обробка скла, вибрана фурнітура, складність монтажу. Лише після проведення замірів і формування конкретного технічного завдання проводиться розрахунок вартості скляної конструкції.

Одержати консультацію чи замовити маятникові суцільноскляні двері


Суцільноскляні маятникові двері фото :