Скляні дашки (козирки) і навіси

Скляний дашок (козирок) – це стильне, елегантне і привабливе доповнення вхідної групи приміщення, що захищає від дощу, вітру, снігу, сонячних променів, при цьому, не зменшує природного освітлення і не обмежує огляд. Скляний дашок встановлюється перед вхідними дверима. Особливо ефектно скляні дашки поєднуються з суцільноскляними дверима чи суцільноскляною вхідною групою. Завдяки прозорості, скляні дашки володіють певною універсальністю в своєму застосуванні і можуть встановлюватись, як в сучасних офісних і торгових центрах, так і у будівлі з давніми архітектурними формами, підкреслюючи їх історичну зовнішність.

Скляні дашки (козирки) є одночасно прозорими (непомітними) і абсолютно функціональними, крім того, володіють високою механічною стійкістю, довговічністю, безпекою експлуатації. Використання скла (гартованого або триплексу) для виготовлення дашків і навісів забезпечується високим рівнем його атмосферостійкості, тобто вода, хімічні домішки, значні перепади температур, високі снігові навантаження не можуть спричинити шкоди склу і не змінюють з часом його властивості. Міцність загартованого скла в 5-6 разів вища ніж у звичайного, воно стійке до ударів, вигинання і перепадів температур та при руйнуванні кришиться на дрібні шматки круглої форми не утворюючи гострих кромок). Триплекс (ламіноване скло) – це кілька шарів гартованого скла, склеєних між собою за допомогою органічної смоли. Його товщина і кількість шарів залежать від того, які навантаження повинен витримувати скляний дашок чи навіс, найчастіше використовують триплекс з трьох загартованих частин скла завтовшки 6 – 12 мм. В результаті дашки дуже складно подряпати і навіть розбити.

Ми здійснюємо підбір кількості і розмірів листів скла розрахунковим шляхом, індивідуально для кожного замовника з урахуванням передбачуваних вітрових і снігових навантажень, ну і, звичайно, згідно побажань замовника і проекту дизайнера. Ми використовуємо такі конструктивні кріплення скляних дашків (козирків): кріплення відбувається за допомогою спеціально розробленої несучої металоконструкції або без неї – на тросовій або підвісній системі за допомогою тросів і штанг (цей спосіб кріплення підходить тільки для невеликих дашків – навісів). Несучі елементи скляних дашків і навісів виготовляються з нержавіючої або пофарбованої чорної сталі, алюмінію, крім того, обов’язковим є використання спеціальних кріпильних елементів (спайдерів) для кріплення скла з металом. Стики скляних конструкція герметизуються, а скляні дашки великих розмірів обладнуються додатковими стоками, що виключає можливість протікання дощової води. Варто зауважити, що скляні дашки і навіси завдяки сучасному підходу і якості матеріалів, прослужить вам набагато довше за звичне залізо і бетон, при цьому виглядатимуть набагато дорожче, привабливіше і свіжіше.

При проектуванні і розробленні дизайну дашків і навісів з гартованого скла, триплексу, ми дотримуємось вимог безпеки, зручності, прозорості, індивідуальності, використовуємо високоякісну фурнітуру провідних виробників.

Для забезпечення вимог індивідуальності за допомогою різних технологій проводимо нанесення малюнків, написів, логотипів фірм. Виконуємо скляні дашки і навіси в такій кольоровій гамі:

  • прозоре
  • бронза
  • графіт
  • матове

Форма виконання: арочні (з гнутого скла), прямі або похилі, у формі купола.

Обробка скла: лазерне гравіювання, нанесення малюнка методом піскоструйної обробки, матування, обклеювання плівками (захищає від сонячного проміння при використанні спеціальних тонувальних плівок)

Товщини скла: триплекс (ламіноване скло) - від 12 до 40 мм. (в залежності від кількості і товщини шарів скла), або гартоване скло товщиною від 8 до 12 мм.

Фурнітура:

  • полірована нержавіюча сталь;
  • чорна сталь;
  • анодований алюміній;

Розрахунок вартості суцільноскляної конструкції залежить від багатьох чинників, тому немає доцільності представляти ціну за 1 м2 виробу. На ціну впливають такі основні фактори: форма конструкції, марка і товщина скла, обробка скла, вибрана фурнітура, складність монтажу. Лише після проведення замірів і формування конкретного технічного завдання проводиться розрахунок вартості скляної конструкції.

Одержати консультацію чи замовити скляний дашок або навіс


Скляні дашки фото :