Алюмінієві вхідні групи і вітрини

Потрібно розуміти, що вхід в будівлю і вітрини, що в ній - формують перше уявлення про Вашу фірму у Ваших клієнтів і майбутніх замовників, тобто він є першою візитівкою. Використання алюмінієвих вхідних груп і вітрин забезпечує можливість солідного і сучасного представлення приміщення, і дозволяють зробити це з меншими витратами, ніж при встановлені суцільноскляних конструкцій. Таким способом, досягається компроміс між ціною і ефектністю зовнішнього вигляду.

Під вхідною групою розуміється конструкція, яка складається з вхідних дверей, а також глухих частин алюмінієвої конструкції. Гнучкість виробів з алюмінію дозволяє створювати вхідні групи і вітрини різних конструкцій, втілюючи найскладніші ідеї дизайнерів.

Алюмінієві вхідні групи дозволяють використовувати такі системи відкриття дверей:

розсувні, розпашні, маятникові, можливе встановлення автоматичних дверей. Варто зауважити, сучасна фурнітура для алюмінієвих профілів розрахована на сотні тисяч циклів відкривання дверей і характеризується низьким рівнем теплопередачі, стійкістю до корозії і перепадів температур. Вхідні групи і вітрини з алюмінію не вимагають спеціальних умов експлуатації, порошкове забарвлення, яке нанесене на алюмінієвий профіль, легко витримує будь-які погодні умови і не вигоряє на сонці. Алюмінієві вхідні групи і вітрини відмінно зарекомендували себе в офісних будівлях і торгових павільйонах, магазинах, крім того, вони завжди виглядають однаково добре.

Мипроектуємо і виготовляємо алюмінієві вхідні групи і вітрини будь-якої конфігурації, за допомогою комбінування глухих і рухомих елементів виконуємо скління всього необхідного проєму, незалежно від розмірів і складності. При проектуванні і розробленні дизайну алюмінієвих вхідних груп і вітрин ми дотримуємось вимог безпеки, зручності, прозорості, індивідуальності, використовуємо високоякісну фурнітуру провідних виробників.

Встановлюємо алюмінієві вхідні групи і вітрини в магазинах, офісах, ресторанах і кафе, бізнес центрах, торгових приміщеннях, банках.

Для забезпечення вимог індивідуальності за допомогою різних технологій проводимо нанесення на склопакети алюмінієвих вхідних груп і вітрин малюнки, написи, логотипи фірм. Склопакети можуть бути виконані в такій кольоровій гамі:

  • прозоре
  • бронза
  • графіт
  • матове

Обробка скла: лазерне гравіювання, нанесення малюнка методом піскоструйної обробки, матування, обклеювання плівками.

Розрахунок вартості алюмінієвих вхідних груп і вітрин залежить від багатьох чинників, тому немає доцільності представляти ціну за 1 м2 виробу. На ціну впливають такі основні фактори: форма конструкції, марка і товщина скла, обробка скла, вибрана фурнітура, складність монтажу. Лише після проведення замірів і формування конкретного технічного завдання проводиться розрахунок вартості скляної конструкції.

Одержати консультацію чи замовити скляні вхідні групи


Алюмінієві вхідні групи і вітрини фото :